Barselona – 03

Geceyi biraz tepintili geçirdiğimiz için herkesin kafasında bir sorun var. Nedense kimsenin beyni, kafatasına sığmıyor. Kalktık. Duş aldık. Açız. Acilen kahvaltı yapmamız lazım ama saat 3 olmuş. Avrupa’da tuhaf bi uygulama var: Birçok yerde, belli bir saatten sonra kahvaltılık yiyecekler menüden çıkarılıyor. Tost, sandviç vs. Bunlara öğleden sonra ulaşmak zor. Yahu biz akşam yemeğini bile tostla yapan insanlarız. Ama yine kahraman resepsiyonist çocuk bize güzel bi yer tarif etti: Les Quatre GATS. Bu da kahvaltı yaptığımız yer ve menüsü. İsterseniz online menüye bakın, gidip gitmeyeceğinizi belirleyin. Amme hizmeti sunuyorum valla 🙂

4gats_021
Yemeklerimizi yedik. Bu akşamı sakin geçirme derdindeyiz. Haritadan nerelere gidebiliriz diye baktık. Maremagnum diye yer var. Barselona yat limanın hemen yanında. Büyük turistik bi mekan. İçinde birçok şey var. Alışveriş merkezinin eğlence versiyonunu düşünün. Buraya gitmeye karar verdik. Ama siz sakın gitmeyin. Sakin dediysek, kel alaka bi yer demedik. Eğer illa ki görcem ben derseniz gidin, ama bir çokgezen tavsiyesi olarak gitmemeniz hayrınıza olur. Kim ne derse desin!

Biz de kendi eğlencemizi yaratmaya karar verdik. Barselona sokakları sizi her an eğlendirebilecek potansiyele sahip. O yüzden bir yerde sıkıldıysanız, fazla beklemeyin. Atın kendinizi dışarı. Eğlenecek, görecek bi yer en fazla 5 dakika içinde karşınızda.

Yorum bırakın